Günün Sözü


Fıkralar

Yürek Sayacı

free hit counter

Anketlerimiz

Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Toplam Cevaplama: 82




Gecenin Rengi Facebook

Cuma, 2024-03-29, 4:24 PM
Welcome Ziyaretçi
Main | Registration | Login | RSS

Gecenin Rengi

Cem BÜYÜKKAYA Gecenin RengiYüreklerin buluşma noktası Gecenin Rengi'ne HOŞGELDİNİZ !!! Bu sitede AŞK büyük harflerle yazılır...LÜTFEN YORUM YAZMAYI İHMAL ETMEYİNİZ !!!

ÖNEMLİ UYARI - Gecenin Rengi Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Gecenin Rengi Forum » İzdivaç » Evlenmek İsteyen Bayanlar » ÖNEMLİ UYARI
ÖNEMLİ UYARI
cembuyukkayaTarih: Cumartesi, 2011-05-21, 9:31 AM | Mesaj # 1
Gecenin Rengi
Grup: Yöneticiler
Mesajlar: 4
Ödüller: 0
İtibar: 10
Statü: Dışarıda
Bugünkü çağımızda insanlar artık kime güveneceğini bilememektedir. Önce karşısındakine inanmakta sonrada zamanla hayal kırıklığına uğramaktadırlar. Ve çağımızın bu hızlı yaşam temposun da, insanların kendilerine ayırabildiği zamanın azlığından dolayı da gitgide yalnızlaşmaktadırlar. Tamamen iyi niyetle ve sizlere yardım etmek için kurulan bu forum, bunun bilincinde olarak sizlere bu uyarıyı yapmayı sorumluluk görmektedir.Amacımız bu tür sorunlar yaşamadan evlenip mutlu olmanızı sağlamaktadır.

Çoğu insan için evlilik bir düş olmuş fakat gerçekleşince bir kabusa dönüşmüştür. İki ayrı insanın sosyal, kültürel ve cinsel yaşamlarının ne kadar uyuşacağı ya büyüklerimiz tarafından "uygun" görülmüş yada ilk aşkın büyüsüyle görmezden gelinmiştir. Bunun sonucunda da yanlış evlilikler oluşmuş, ya kaderine boyun eğen ya da mutsuz olup boşanan insanlar olmuşlardır.

İki insanın birbirinene kadar uyabileceği alışkanlıkları, tercihleri, cinsel hayattan beklentileri, burçlarının uyumu kısacası bir arkadaşınızın veya büyüğünüzün "birbirinize çok yakıştınız.!" dan ötesi ancak bu konuda eğitimli ve tecrübeli uzmanların analiziyle ortaya çıkar. Onun için burada tanıştığınız insanları mutlaka iyice tanımayı deneyin.Ve ani kararlar almayın.

Bu bölümü açmamda ki sebepsadece Aşka duyduğum sevdadan ileri gelmektedir.İnsanların yüzünde ki küçücük bir gülümseyiş beni dünyanın en mutlu insanı edebileceği gibi,ufacık bir hüzün de beni bedbaht etmektedir.Bunun için lütfen bu bölümün SANAL bir ortam olduğunu unutmayalım.

Her türlü şikayet,öneri ve isteğiniz için lütfen " Bize Ulaşın " linkine mesaj gönderiniz.

Tüm Dostlarıma Şiir tadında sevdalar ve mutluluklar diliyorum.

Bahtınız sevdadan yana olsun...

 
Gecenin Rengi Forum » İzdivaç » Evlenmek İsteyen Bayanlar » ÖNEMLİ UYARI
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: