Günün Sözü


Fıkralar

Yürek Sayacı

free hit counter

Anketlerimiz

Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Toplam Cevaplama: 82




Gecenin Rengi Facebook

Cuma, 2024-03-29, 4:15 PM
Welcome Ziyaretçi
Main | Registration | Login | RSS

Gecenin Rengi

Cem BÜYÜKKAYA Gecenin RengiYüreklerin buluşma noktası Gecenin Rengi'ne HOŞGELDİNİZ !!! Bu sitede AŞK büyük harflerle yazılır...LÜTFEN YORUM YAZMAYI İHMAL ETMEYİNİZ !!!

Merhaba Sevgili Gönül Dostlarım - Gecenin Rengi Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Gecenin Rengi Forum » Cem BÜYÜKKAYA'nın Kaleminden » Merhaba Sevgili Gönül Dostlarım » Merhaba Sevgili Gönül Dostlarım
Merhaba Sevgili Gönül Dostlarım
cembuyukkayaTarih: Cumartesi, 2011-05-21, 9:16 AM | Mesaj # 1
Gecenin Rengi
Grup: Yöneticiler
Mesajlar: 4
Ödüller: 0
İtibar: 10
Statü: Dışarıda
Sevgili Gönül Dostlarım...Sizlere gönül dostlarım diyorum.Çünkü gerçekten yürekte varolan şiir duygusuyla yazılarımla paylaşarak hissederek,anlayarak.Kimi zaman kendimizden bir şeyler bularak değerli zamanlarınızda küçük kaçamaklar yaparak da olsa bu site de bizlerle şiir duygusunun içinde bir yerlerde eşlik ettiğiniz için.Bu işe ilk başladığımda yola çıkış sloganım şuydu.." Ben sizlere yüreğimin ellerini uzatıyorum dostlar.Uzanın ve tutun o eli..Tutun ve hep bir ağızdan söyleyelim türkülerimizi.Aysız gecelerde,taşa çalamadığımız yüreklerimiz bir olsun ve tek bir vücutta,binlerce ses,soluk gibi. "

Bir şeyden kesinlikle şüphem yok dostlar.İnanıyorum ki hepiniz muhteşem güzellikte yürekleri olan insanlarsınız.Zira yüreğine şiir dokunmuş,yüreğine sevda dokunmuş insanlarda başka bir özellik aramaya lüzum görmüyorum.Bu paylaşıma zaman ayıran tüm yürekler en güzelindendir benim için.

Sitemiz gün geçtikçe değişiyor.Sizlere her geçen gün daha iyisini yapabilmek,okuduğunuz şeylerde haz alarak,yüzünüzde bir tebessümle kimi zaman,kimi zaman bir kaç damla gözyaşı da olsa Aşkı iliklerinize kadar hissettirebilmek adına inanın gecemi gündüzüme katıyorum.

Neden mi?Bunun karşılığı ne sizce?Neden bunca uğraş?

Burada ki yazılarımı,şiirlerimi okuduğunuzda kendinizden bir şeyler bulabiliyorsanız.Yaşanan Aşk size aşina geliyorsa.Ve okurken işte bu diyorsanız.Ben bunu hissediyorum.Ve bu benim için değişilmez bir ödül işte.Benim bu işten kazancım,bu sitenin sizlerde bıraktığı hazdır.

Tüm dostlarıma şiir tadında sevdalar,türkü tadında güzellikler diliyorum...

Şiirin ve Aşkın büyüsünde yolculuğumuza devam dostlar...

Cem BÜYÜKKAYA
 
Gecenin Rengi Forum » Cem BÜYÜKKAYA'nın Kaleminden » Merhaba Sevgili Gönül Dostlarım » Merhaba Sevgili Gönül Dostlarım
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: